8 martie, La mulți ani dragă femeie

La Multi Ani!

Draga mama, draga femeie, draga domnisoara, draga bunica,  astazi este cu si despre tine!

Femeia, frumoasa prin gratie divina, este si va fi sarbatorita in fiecare zi, pentru ca ea este esenta vietii, este cea care aduce viata, este cea care lupta zi de zi, si ceas de ceas, pentru ca totul sa aiba un final frumos!

Si cu atat mai mult sarbatorim azi femeia, de 8 Martie, cand pe intreg pamantul ii este recunoscuta vointa, darjenia de care da dovada, daruinta, frumusetea, bunatatea, iubirea nemarginita,dar in acelasi timp este vorba despre despre realizari, despre egalitate de sanse, despre îndepărtarea discriminării si violentei! Astazi este despre fete, femei, mame, bunici!

~Ziua Internațională a Femeii (denumită generic Ziua Femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.[1] ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii – (sursa Wikipedia)~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *