A fost multă culoare în București cu ocazia evenimentului Color Run 2017

Sâmbătă, 22 aprilie, Bulevardul Unirii din București a fost invadat de culoare și de zeci de mii de oameni care au participat la a 4-a ediție a evenimentului Color Run 2017 în România.

Cu mic, cu mare oamenii au luat cu asalt Bucureștiul și au plecat în ”goana nebună” a celor 5 kilometri de culoare. Startul s-a dat la Biblioteca Națională și tot acolo Finish-ul i-a așteptat pe cei prezenți cu cea mai mare petrecere a fericirii și culorii.

Cunoscută și ca ”Happiest 5k on the Planet” evenimentul a debutat în 2012 cu 50 de evenimente și 600000 de participanți și a ajuns câțiva ani mai târziu la peste 225 de ediții și peste patru milioane de alergători. În România evenimentul The Color Run™ a ajuns în 2014 și de atunci se bucură de un real succes, ajungând la 4-a ediție și zeci de mii de participanți.

The Color Run™ – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

”Cum functioneaza?

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, in cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

1 Incepe cursa imbracat in alb
2Treci linia de sosire scaldat in culori.

Distractia continua si dupa incheierea cursei, cu un urias festival unde folosim din nou pudra colorata din belsug, pentru o explozie de fericire si experiente memorabile, fara a mai pune la socoteala milioanele de combinatii de culori intense. Credeti-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!”

 

Mai multe poze de la eveniment puteți vedea aici: The Color Run 2017 – București

Sursă: http://thecolorrun.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *