Din Sala ”Ion Constantinescu” direct la Polivalenta din Craiova, volei și baschet

Din Sala ”Ion Constantinescu” dăm o fugă rapidă până la Polivalenta din Craiova, cam acesta va fi itinerariul iubitorilor de sport din Craiova sâmbătă 11 februarie.

Începând cu ora 17:00 iubitorii de volei sunt așteptați în număr cât mai mare în Sala Sporturilor ”Ion Constantinescu” din Craiova, la Km 0 al orașului, acolo unde fetele antrenate de Daniel Săvoiu și Pușa Dina vor face o nouă încercare de ași adjudeca o partidă pe teren propriu. SCM U Craiova va primi vizita formației CSM Lugoj, în meciul ce contează pentru etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin.

La 2 ore distanță, ora 19:00, schimbăm locația – Sala Polivalentă din Craiova, schimbăm disputa – baschet masculin, Liga Națională. SCM U Craiova se duelează pentru punctele extrem de importante cu BC Mureș Tg Mureș.  Partida contează pentru etapa a 21-a.

Intrarea la meciul de volei feminin din Sala ”Ion Constantinescu” din Craiova este liberă, pentru meciul de baschet din Polivalentă valoarea unui bilet este de 5 lei, iar pentru copiii până la 14 ani accesul este gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *