Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj organizeaza ,,Summer Sport” si in 2017

„Vine vacanta cu trenul din Franta, hai copii la joc, incepe „Summer Sport”, o noua vacanta bate la usa iar autoritatile din Craiova asteapta cu nerabdare sa inceapa activitatile specifice vacantei de vara alaturi de cei mici si cei mari.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Facultatea de Educaţie Fizică Craiova organizează o noua sesiune „Summer Sport”, care se va desfăşura în perioada 3 iulie – 31 august 2017. În cadrul proiectului, vor fi susţinute cursuri gratuite pentru elevii între 6 ani şi 18 ani, în următoarele ramuri sportive: tenis de masă, karate, fotbal, dans, handbal, volei, baschet, şah, fotbal feminin.

Si acest lucru nu este tot pentru ca DJST Dolj vrea sa aduca in acelasi loc copiii, parintii si chiar bunicii pentru a se bucura impreuna de beneficiile sportului, astfel ca in fiecare sambata, incepand cu 1 iulie 2017, se va desfasura proiectul „Sport în familie” la foişorul din Parcul „Nicolae Romanescu”.

“Dorim să mulțumim Primăriei Craiova și RAADPFL Craiova care vor fi alături de noi. Este un proiect care se va derula începând cu 1 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00 la ora 12.00, la foișorul din Parcul Romanescu, împreună cu voluntatii de la Pro EFS şi ANTER Craiova. Vom face mișcare împreună cu copii, părinți și, de această dată, așteptăm și bunicii pentru care vom organiza activități specifice. Sunt două proiecte pe care le organizăm în această vară și sperăm să se bucure de succes și să obișnuim oamenii cu astfel de evenimente”, a declarat Alina Ionescu, director executiv DJST Dolj.

Dragi copii nu uitati sa va bucurati de vacanta si de copilarie!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *