DJTS Dolj continua proiectul “Campionii României în școală, liceu și universitate” | Elevii Colegiului National „Elena Cuza” vor primi vizita a doua mari campioane: Natalia Andrei si Cristieana Cojocaru

Joi – 15 februarie, cu incepere de la ora 12:00, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, organizeaza in incinta Colegiului Naţional “Elena Cuza”, a doua etapă din cadrul proiectului naţional „Campionii României în școală, liceu și universitate”.

Acţiunea se va desfăşura în sala de festivităţi a unităţii de învăţământ şi are drept scop promovarea sportului în rândul tinerilor, prin prezentarea de modele din lumea sportului de performanta de la nivel local.

Cunoscutele atlete Natalia Andrei si Cristieana Cojocaru vor descrie cateva dintre momentele cheie care le-au marcat evolutia in lumea sportului. Tinerii prezenti la prezentare vor avea ocazia sa interactioneze cu cele doua mari glorii ale sportului romanesc. Elevii vor avea ocazia sa vada si cateva fotografii ale celor doua mari sportive participante la Jocurile Olimpice.

Prima intalnire dintre Campionii Romaniei cu tinerii craioveni a avut loc in data de 7 decembrie 2017 in incinta Colegiului National “Fratii Buzesti” din Craiova. Peste 120 de elevi au participat atunci la intalnirea cu 3 glorii ale sportului craiovean Natalia Andrei (atletism), Cristieana Cojocaru (atletism) şi Nicu Stoian (volei), de la care au aflat povestile de viata pe care le-au trait prin prisma practicarii sportului de performanta.

Foto: FB – Directia Judeteana pentru Sport si Tineret – DOLJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *