Handbal feminin: Intră și tu în joc, sâmbătă ora 11:00 în Polivalenta din Craiova

Sâmbătă 4 februarie începând cu ora 11:00 iubitorii handbalului craiovean sunt așteptați în număr cât mai mare în Sala Polivalentă din Craiova să încurajeze echipa de handbal feminin SCM Craiova în cadrul partidei din etapa a 16-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Oltencele vor primi vizita ultimei echipe clasate CSM Unirea Slobozia, partida urmând a fi transmisă și în direct la TVR 2. Înaintea acestei partide SCM Craiova se clasează pe podiumul Ligii Naționale, locul 3, cu  23 de puncte, în timp ce adversara are acumulate până în prezent  5 puncte.

Întreaga echipă știe că indiferent de adversar meciul va fi greu de aceea își doresc să practice un joc bun încununat cu o victorie.

Grigore ALBICI, antrenor S.C.M. Craiova:

“Toate partidele sunt grele şi trebuie să fim foarte atenţi, pentru că nu mai trebuie să facem surprize neplăcute. Aşteptăm publicul să vină în număr mare la sală să ne susţină, aşa cum a făcut-o şi la meciurile celelalte.”

Mirela PAŞCA, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Vom întâlni o echipă bătăioasă şi vom trata meciul cu seriozitate, să luăm cele trei puncte. Sper să ne menţinem cât mai mult pe locul 3.”

Alexandra ANDREI, jucătoare S.C.M. Craiova:

“Vom avea un adversar dificil, întrucât Slobozia are jucătoare cu experienţă. Ne dorim să facem un joc bun atât în apărare, cât şi în atac, iar la final ne bucurăm alături de suporteri pentru cele trei puncte. ”

Sursă: www.scmcraiova.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *