Handbal feminin: SCM Craiova a câștigat partida de pe teren propriu cu CSM Unirea Slobozia

Sâmbătă 4 februarie echipa de handbal feminin SCM Craiova a disputat partida din cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale de handbal feminin pe teren propriu în compania formației CSM Unirea Slobozia.

Oltencele conduse de Bogdan Burcea și Grigore Albici s-au impus la scorul de 33-28(18-11) într-o partidă începută foarte bine de echipa alb-albastră, 5-0, în primele minute de joc, o diferență  de 7 puncte la pauză, 18-11, un ecart mărit la 8, 25-17, în minutul 45, precedată de o revenire spectaculoasă a handbalistelor de la Slobozia care au redus drastic diferența, astfel că la mai puțin de 3 minute de finalul partidei scorul arăta 31-28. Finalul a aparținut echipei gazde care a închis partida la o diferență de 5 puncte.

La finalul partidei antrenorul Bogdan Burcea s-a arătat mulțumit de evoluția echipei până în în momentul revenirii echipei adverse, și speră ca pe viitor jocul elevelor sale să fie mult mai precis: „Sunt mulţumit de 48 de minute din joc. A nu ştiu câta oară dăm şansa unor sportive să evolueze, să performeze, însă principala lor preocupare este să se pună în evidenţă pe sine. Trebuie să căutăm soluţii vizavi de acest lucru. În rest mă declar mulţumit de cele trei puncte.”

Pentru SCM Craiova au jucat și marcat: Paşca, Dumanksa, Stanciu – Zamfir (9 g.), Nikolic (8 g.), Landre (6 g.), Băbeanu (3 g.), Apipie (2 g.), Andrei (2 g.), Trifunovic (2 g.), Ianaşi, Şelaru, Zaremba.

Pentru SCM Unirea Slobozia au înscris: Enescu – 11 goluri, Horobeț – 4 goluri, Predoi – 3 goluri, Iovănecu – 3 golui, Toma – 2 goluri, Ilie – 2 goluri, Strahan – 1 goluri, Georgescu – 1 goluri, Ivan – 1 goluri.

În cadrul etapei a 17-a SCM Craiova va sta, în timp ce CSM Unirea Slobozia va juca acasă cu U Cluj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *