Handbal feminin: SCM Craiova primește vizita Campioanei

Mai exact SCM Craiova primeșt joi vizita triplei Campioane din 2016, CSM București, câștigătoare a Ligii Campionilor, a Ligii Naționale și a Cupei României la handbal feminin.

Pe scurt și la obiect, joi 16 februarie, cu începere de la ora 18:30, Sala Polivalentă din Craiova va fi gazda unei competiții ce nu trebuie ratată, meciul din cadrul etapei a 18-a a Ligii Naționale de handbal feminin dintre SCM Craiova și CSM București.

Echipa alb-albastră așteaptă cât mai multă lume la sală să intre „în joc”  din tribune și promit că vor avea parte de un spectacol handbalistic, și de ce nu de o victorie care le-ar încununa munca depusă.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:„Câştigătoarea Ligii Campionilor nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un motiv de mândrie să jucăm în faţa unei asemenea echipe şi pentru publicul spectator. Ne-am antrenat foarte bine şi sper să fim capabili să oferim o replică pe măsură C.S.M.-ului. Sper că vom avea un spectacol sportiv foarte bun. Fetele sunt mobilizate şi îşi doresc să evolueze foarte bine. Dacă rezultatul va fi pozitiv bucuria va fi infinit mai mare.”

Pentru cei care nu vor putea veni să încurajeze cele 2 echipe, meciul va putea fi urmărit în direct la Digi Sport și Dolce Sport.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *