Handbal masculin: CS Universitatea Craiova – CSU CNOT Brașov au încheiat partida la egalitate

Echipa de handbal masculin CS Universitatea Craiova a început returul Diviziei A Seria B pe teren propriu împotriva formației CSU CNOT Brașov, meci ce s-a încheiat la egalitate, 29-29.

CS Universitatea Craiova – CSU CNOT Brașov 29-29(15-14)

Echipa oaspete a început partida în forță și s-a desprins în câteva momente la 1-3, fiind mai tot timpul în avantaj pe tabela de marcaj. Scorul a crescut în a doua jumătate a primei reprize, brașovenii ajungând la un ecart de 4 goluri, 10-14, dar revenirea surprinzătoare a echipei din Craiova a făcut ca la finalul primei reprize scorul să fie în avantajul gazdelor, 15-14.

După primele 3 minute ale reprizei secunde scorul a devenit 15-15, urmând ca partida să se joace în continuare de la egal la egal. Cu 5 minute înainte de finalul meciului CS Universitatea Craiova a reușit să se desprindă la 2 goluri, dar finalul a aparținut echipei din Brașov care a reușit să egaleze după ce a primit o lovitură de la 7 m în ultima secundă a partidei, lovitură ce a fost fructificată de către echipa oaspete.

În urma punctului obținut CS Universitatea Craiova a revenit pe podium, locul 3 cu 25 de puncte, în timp ce formația CSU CNOT Brașov rămâne pe locul 6 cu 13 puncte.

Pentru CS Universitatea Craiova au marcat: Ianăși -7 goluri, Păun – 5 goluri, Luntraru – 5 goluri,Ciorogaru – 5 goluri, Ion – 2 goluri, Iovănescu – 2 goluri, Zaritchi – 1 gol, Mănescu – 1 gol, Gușatu – 1 gol.
Pentru CSU CNOT Brașov au înscris: Diaconu – 9 goluri, Bălan – 7 goluri,Cuciureanu -5 goluri, Matei – 2 goluri, Roșca – 2 goluri, Arnăut – 2 goluri, Csaki – 1 gol, Bondor – 1 gol.

În cadrul etapei a 15-a CS Universitatea Craiova se va deplasa la Baia Mare unde va întâlnii Academia Minaur, în timp ce CSU CNOT Brașov va primi vizita echipei CSM Oradea.

Mai multe poze din cadrul partidei găsiți aici CS Universitatea Craiova – CSU CNOT Brașov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *