În septembrie ești așteptat la Târgul ”Casa de vis” la Centrul Multifuncțional din Craiova

Vrei să îți cumperi o casă, vrei să îți amenajezi o casă, ai idei despre cum vrei să arate, dar nu știi unde să găsești tot ce îți trebuie, ai nevoie de informații de la profesioniști și dacă se poate de la mai mulți și toți grupați într-un singur loc, atunci locul perfect este Târgul ”Casa de vis”.

Timp de 3 zile, 15-17 septembrie, craiovenii și nu numai sunt așteptați la Centru Multifuncțional din Craiova unde se va desfășura Târgul ”Casa de vis” – Expo 2017, eveniment organizat de Agenția de publicitate Craiova.org.

Amplul eveniment are drept scop reunirea sub aceeiaşi cupolă a furnizorilor de diverse servicii care au legătură directă cu conceptul de casă. Aici veţi putea obţine oferte de la dezvoltatori imobiliari, agenţii imobiliare, firme de construcţii, de amenajări interioare, firme care produc şi comercializează mobilier, centrale termice, sisteme de încălzire, corpuri de iluminat, fier forjat, pavaje, obiecte sanitare, marmură, granit, uşi de interior/exterior, porţi de garaj, plante, flori, tâmplărie termoizolantă, tablouri, veselă, covoare și multe altele.

Pe lângă ofertele de care puteți beneficia în urma participării la Târgul ”Casa de vis” organizatorii pun la bătaie, pentru vizitatori zeci de premii, care vor consta în diverse obiecte oferite de către expozanţi. Site-ul dedicat Târgului, www.targcasadevis.ro, va găzdui articole de specialitate despre fiecare comerciant din cadrul expoziţiei.

De asemenea informații despre expozanți, oferte si premii puteți găsii și pe grupul de Facebook  dedicat exclusiv evenimentului: Targ – Casa de Vis Craiova

Nu uita să îți notezi datele de 15 septembrie, 16 septembrie și 17 septembrie 2017 în calendar, vizitează cel mai mare eveniment dedicat firmelor ce oferă servicii care au legătură cu tot ce înseamnă casă, intră în contact cu profesioniștii, află prețuri, fă-ți planuri și pleacă acasă cu premiile oferite de expozanți.

 

MELINDA IMPEX STEEL SA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *