Iubiti si cainii vagabonzi, targ de adoptii in fiecare sambata din luna iunie la Adapostul canin Breasta

Imi suna in urechi versurile lui Mihai Constantinescu ” Iubiţi şi câinii vagabonzi, Sunt mai cinstiţi şi uneori mai lorzi”, cand ma gandesc sa va vorbesc despre faptul ca in  luna iunie, in fiecare sambata, cine isi doreste un caine si vrea sa dea sansa unei vietati sa traiasca intr-un mediu familial, o poate face adoptand un caine de la Adapostul canin Breasta, Dolj.

Toti doritorii sunt asteptatati in intervalul 10:30-14:30, in fiecare zi de sambata, sa isi gaseasca partenerul ideal de joaca si un prieten adevarat, scopul acestor adopti fiind creșterea numărului de câini din stabiliment care își găsesc stăpân. 20 dintre câinii din adăpost, care au fost cazați aici mai mult de șapte zile lucrătoare și sunt sterilizați, vor putea fi adoptați pe loc. Întregul proces de adopție este gratuit.

 

Povestea-aceasta are şi final:

Un câine e un prieten ideal

Te-ascultă, te aşteaptă generos

Şi-atunci când nu-i poţi oferi un os.

Si acest lucru nu este tot, fiecare cățel care își va găsi cămin în cadrul târgurilor, va primi gratuit din partea Asociației Lumea lui Patrocle, partenerul evenimentelor, un cadou de “Bun venit acasă!” constând în câte un sac de hrană uscată.

 

Să nu-i loviţi în suflete ca noi

Nu-i tăvăliţi cu vorbe prin noroi

Oamenii te părăsesc

Dar câinii şi la greu te însoţesc

Adapostul canin de la Breasta, Dolj are o capacitate de 512 locuri, din care disponibile pentru adoptiile la distanta sunt 170 de locuri. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul http://adapostcanin-craiova.ro , de unde puteti afla informatii cu privire la programul de vizita al adapostului, modalitatile de adoptie, poze ale cateilor aflati in adapost.

Targurile de adoptii sunt organizate de firma S.C. Salubritate Craiova S.R.L.

 

Sursa: www.primariacraiova.ro

Versuri: Mihai Constantinescu – Iubiti si cainii vagabonzi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *