O craioveancă este noua Miss Royal Models 2017; extravaganță, stil și vedete la Festivalul de Modă de la Craiova

Electroputere Parc Mall a fost sâmbătă, 6 mai, gazda celui mai important eveniment de fashion din Capitala Băniei în 2017 – Festivalul de Modă Miss Royal Models România – Ediția a XII-a.

Pe lângă bine cunoscutul concurs de Miss la care au participat 12 concurente din întreaga țară, alese în urma unei caravane, cei prezenți la spectacol au putut urmări prezentări de modă ale creatorilor români dar și al unui invitat special venit din Croația, Ksenija Vrbanic.

Momentele în care cele 12 frumoase ale României au defilat pe podium în cele 3 ținute(de zi, costum de baie și rochie de seară), au alternat cu prezentările invitaților la Festivalul de Modă: Cristina IACOMI, Cristina CERNEI, Liliana Larisa CRACIUN, Christian ALBU, URBAN Kids, YVETTE Design, NO by Miss, dar și a invitațiilor speciali: Razvan CIOBANU și XENIA DESIGN by Ksenija Vrbanic din CROATIA.

O craioveancă a convins în 2017 că merită titlul de Miss Royal Models , iar numele acesteia este Constantinescu Roxana. Podiumul a fost completat de Veneticu Liliana din Alexandria( locul II) și Tudor Alina-Maria Victoria din Pitești(locul III). Printre jurații care și-au spus punctul de vedere în alegerea câștigătoarei a fost și exigenta jurată de la emisiunea” BRAVO, AI STIL” de la Kanal D, Raluca Bădulescu.

Aici puteți vedea poze ale concurentelor de la MISS ROYAL MODELS 2017

Cele 12 fete care au participat la concursul Miss Royal Models 2017 au fost:
NR. 1 – POPESCU LUIZA MARIA din TG-JIU
NR. 2 – BEJAN DOINA din GALATI
NR. 3 – NEAGU FLOAREA din SUCEAVA
NR. 4 – VENETICU LILIANA din ALEXANDRIA – LOCUL II
NR. 5 – ILIE MIRELA-MARCELA din GALATI
NR. 6 – UDREA ANDREEA BIANCA din PITESTI
NR. 7 – STAN DENISA GEORGIANA din PITESTI
NR. 8 – IONICA MADALINA ILEANA PARASCHEVA din TG-JIU
NR. 9 – MARINESCU ALEXANDRA din CRAIOVA
NR. 10 – CONSTANTINESCU ROXANA din CRAIOVA – LOCUL I
NR. 11 – TUDOR ALINA-MARIA VICTORIA din PITESTI – LOCUL III
NR. 12 – CANALAS DAIANA MARIANA din ORADEA

Prezentările de modă au stârnit ropote de aplauze, iar prezența Cristinei Zamfir, handbalistă la SCM Craiova(și printre cele mai apreciate sportive de la club) și a soției portarului de la CS U Craiova, Calancea, împreună cu fetița au adus un plus pe covorul roșu pentru creațiile Lilianei Crăciun.

De make-up celor prezenți a eveniment s-a ocupat L’Art Sublime by Suzana Petre, iar Hair Style-ul a fost asigurat de BES România.

Pentru mai multe poze din cadrul prezentărilor de modă, click aici: Festivalul de Modă -2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *