Program SCM Craiova și CS Universitatea Craiova în perioada 24.02-01.03.2017

În perioada 24 februarie – 1 martie echipele de la Sport Club Municipal Craiova și CS Universitatea Craiova – handbal masculin vor participa la o serie de competiții atât pe plan național, cât și internațional.

Primii care dau startul meciurilor, fiind și singurii care vor juca  acasă, în Sala Polivalentă din  Craiova, vor fi baschetbaliștii de la SCM Universitatea Craiova care vineri, 24 februarie, vor primi vizita echipei Steaua CSM Eximbank, partidă ce contează pentru ultima etapă, a 22-a, a sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin.

Oltenii contează pe sprijinul publicului și doresc să își ia revanșa în fața roș-albaștrilor după ce au fost eliminați de către aceștia din Cupa României, în urmă cu o săptămână.  Înaintea partidei de vineri SCM U Craiova se situează pe locul 10 cu 24 de puncte, în timp ce adversara Steaua ocupă locul 2 cu 33 de puncte.

SCM Universitatea Craiova – Steaua CSM Eximbank,

vineri 24.02.2017, ora 17:15, în direct la Digi Sport

 

Celelalte 3 echipe ale SCM Craiova: handbal feminin, volei feminin și volei masculin vor disputa sâmbătă partide în deplasare în cadrul competițiilor naționale după următorul program:

Handbal feminin

Etapa a 19-a, Liga Națională de handbal feminin, ora 16:00, în direct la TVR 1

CSU Danubius Galați – SCM Craiova

 

Volei feminin

Etapa a 19-a, Divizia A1, ora 16:00

SCM Pitești – SCM U Craiova

 

Volei masculin

Etapa a 19-a, Divizia A1, ora 16:00

VCM LPS Piatra Neamț – SCM U Craiova

 

Tot sâmbătă și tot în deplasare echipa de handbal masculin CS Universitatea Craiova se va deplasa pentru partida din cadrul etapei a 15-a a Diviziei A Seria B la Baia Mare.

Handbal masculin

Etapa a 15-a, Divizia A Seria B, Sala Lascăt Pană, ora 11:00

Academia Minaur Baia Mare – CS Universitatea Craiova

 

Primăvara, 1 martie, începe pentru echipa de volei masculin SCM U Craiova cu ultimul meci din cadrul Grupei D a Ligii Campionilor. Echipa din Craiova are șansa ca la finalul partidei, dacă câștigă cel puțin 2 seturi, să se califice între  cele mai bune 12 echipe din Europa. Partida va avea loc în Polonia începând cu ora 21:00 și va fi transmisă în direct la Digi Sport 4 și pe www.laola1.tv

Volei masculin

Liga Campionilor, Grupa D – etapa a 6, Sala Energia Belchatow din Polonia, ora 21:00

PGE Skra BELCHATOW – SCM U Craiova

 

Mult succes le urăm echipelor care reprezintă Craiova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *