Repost: Volei: Continuăm seria despre tinerii cărora le place voleiul, astăzi Roxana Bicuț

Colegiul Național Nicolae Titulescu din Craiova rămâne un reper în ceea ce privește creșterea și formarea tinerilor care iubesc voleiul, dealungul timpului școala din Craiova ajutând mulți tineri să ajungă departe în sportul cu mingea la fileu.

Roxana Bicuț a început voleiul în urmă cu ceva  ani la Colegiul Ștefan Odobleja alături de domnul Marian Giurgiteanu,  a continuat  la Colegiul Național Nicolae Titulescu din Craiova alături de domnul antrenor Florescu Marius, urmând mai apoi să facă parte din echipa condusă de Daniela Căpățână.

Vreau să îi mulțumesc mult domnului Florescu pentru toata munca depusă pentru mine și pentru că m-a ajutat să ajung unde sunt acum! Deasemenea îi mulțumesc doamnei Daniela Căpățâna, a fost un ajutor enorm pentru mine!”

Tânăra de 15 ani recunoaște că pasiunea pentru volei i-a fost insuflată de tată care a practicat voleiul și își dorește să ajungă cât mai sus în acest frumos sport.

A jucat până în prezent la CNNT Craiova, dar a avut și șansa de a fi convocată în această vară la Echipa Națională de volei feminin cadete a României, unde avut parte de o experiență de neuitat.

Se desparte cu greu de colegi, dar alături de familie a luat decizia ca din noul sezon să activeze la centrul de excelență de la Târgu Mureș pentru următorii 3 ani, unde speră ca alături de noul colectiv să obțină și prima medalie din carieră.
Vrea să persevereze în ceea ce o face fericită, să joace volei: ”Singura mea pasiune momentan este doar voleiul”, dar își dorește să se înscrie și la cursurile de arbitraj odată ce va împlini vârsta potrivită.

Îi urăm mult succes și să ajungă acolo unde își dorește!

Post from : Madsportblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *