SCM Craiova a câștigat partida cu formația rusă Kuban Krasnodar

Echipa de handbal feminin SCM Craiova s-a impus sâmbătă – 27 ianuarie în Polivalenta Craioveană în fața formației Kuban Krasnodar cu scorul de 30-24 (17-13), în meciul din manșa a 4-a a Cupei EHF.

Pentru Craiova au marcat: Dumanska, Stanciu – Florianu (10 g.), Nikolic (8 g.), Elisei (4 g.), Klikovac (2 g.), Pricopi (1 g.), Șelaru (2 g.), Țicu (1 g.), Vizitiu (1 g.), Rădoi (1 g.), Tudor, Trifunovic.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:“Felicit aceste fete, care s-au luptat admirabil. În spatele acestor rezultate este o muncă enormă, este sacrificiu. Felicit suporterii care au fost în număr atât de mare și ne-au încurajat. Cu ajutorul lor am reușit să obținem o victorie indiscutabilă și pe deplin meritată. Nu suntem favoriți la calificare, continuăm, ca la început, ca Cenușăreasă a grupei. Trefilov are orice titlu câștigat, atât la nivel de club, cât și la nivel de echipă națională. Numai simpla prezență a lui pe bancă ne pune în umbră rău de tot. Ne dorim ca la fiecare meci să ne autodepășim, să obținem victorii, pentru noi, pentru comunitatea noastră. Le mulțumesc pentru răspunsul pe care ni l-au acordat din tribună.”

Cristina Zamfir-FLORIANU, antrenor S.C.M. Craiova:“Mă bucur nespus de mult pentru această victorie. Am reușit să respectăm ceea ce ne-a spus domn profesor. Le mulțumim acestor oameni minunați, care ne-au încurajat și pot să spun că au fost al optulea jucător. Nu putem să spunem că suntem calificate, mai avem de luptat, dar ne bucurăm că am învins o echipă foarte puternică.”

Alexandre TARASIKOV, antrenor secund Kuban Krasnodar:“A fost o atmosferă foarte frumoasă și știam că handbalul este iubit în România. Am mulți prieteni în România și știam că SCM Craiova are un lot valoros. Avem o echipă tânără care abia a început drumul în cupele europene. Am avut mereu meciuri grele cu echipele din România.”

MATLASHOVA Ekaterina, jucătoare Kuban Krasnodar:“Nu am reușit să respectăm ceea ce ne-a spus antrenorul și am primit multe goluri. Nu am evoluat ca un grup unit, ci mai degrabă individual. Antrenorul nostru ne susține în continuare și sperăm să obținem victorii în partidele următoare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *