Targ „Casa de Vis” – Expo 2017, oferte atragatoare pentru locuinta ta

Iti doresti o locuinta nou nouta sau poate diverse obiecte pentru casa ta? Te asteptam in perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017, la Targul “Casa de Vis” – Expo 2017, la Centrul Multifunctional din Craiova. O gama variata de oferte puse la dispozitie de expozanti din diverse domenii, tangentiale cu conceptul de casa, doresc sa te intalneasca! Ne vedem la Targul “Casa de Vis” – Expo 2017! Worshop-uri, concerte, demonstratii si multe tombole sunt oferite de catre organizatori, Agentia de Publicitate Craiova.org!

 

Pana in prezent si-au anuntat participarea o serie de firme, dintre care amintim:

  • Etico Be Safe – firma specializata in frig industrial si echipamente de supraveghere. Firma este condusa de un tanar de 29 de ani, Lucian Tufis, iar acesta îşi extindă afacerea oferind partenerilor, două ingrediente „secrete”: profesionalism şi onestitate. Firma de suflet a tânărului, “Etico Be Safe” a reuşit să îşi atragă clienţi fideli care au văzut pe propria piele cât este de profitabil să lucrezi cu specialişti corecţi.

“Încă de mic m-am simţit foarte atras de capitolul invenţii şi meşteşugărit pe partea electrică. Drept urmare, nimeni nu a fost surprins când, după liceu, am decis să urmez Facultatea Automatică, Calculatoare şi Electronică, specializarea Automatică şi Informatică Aplicată. Am lucrat apoi, o perioadă, în cadrul unei firme specializate pe frig industrial, acolo unde am reuşit să mă specializez în acest domeniu. Treptat am decis să mă organizez singur şi să îmi deschid o afacere.”

 

  • PRO NSD Group – Depozitul de piatra naturala, deschis recent pe strada Riului, nr. 99, dispune de o gama variata de piatra decorativa si in cantitati suficient de mari pentru ca orice client sa plece satisfacut.

„Facem eforturi considerabile, sa avem un stoc consistent in fiecare zi. Ne dorim ca cei care apeleaza la serviciile noastre sa fie satisfacuti pe deplin pentru ca apoi sa ne devina clienti fideli. Pentru noi, primeaza seriozitatea si profesionalismul, acestea fiind si motivele pentru care oferim o gama variata de produse de o calitate superioara”, a mentionat Stefan Nedelcu.

 

  • Gidea Construct SRL – firma specializata in constructii metalice, civile, industriale, tamplarie din aluminiu si PVC echipata cu geam termopan, gard beton armat, tigla, tuburi de fantana, caramizi constructii tip B.C.U., boltari, stalpi ornamentali, spalieri vie, ornamente gradina. Si toate, dar absolut toate produsele au un pret decent.

„Pentru mine, aceasta afacere este o boala, un drog, o pasiune care mi-a cuprins intreaga fiinta. Niciodata nu m-a pasionat banul, mi-am dorit intotdeauna sa fac lucruri calitative si sa ajut oamenii”, a marturist propriterul firmei, Sandutu Gidea.

  • SC Electro Labs SRLspecializata in sisteme de semnalizare a incendiilor, sisteme de snonorizare, sisteme de monitorizare video, sistem de control acces ale carui functii principale sunt: identificarea/autentificarea personalului; restrictionarea accesului in diverse spatii; blocarea accesului folosind elemente electromecanice; aplicarea politicilor de securitate intr-un anumit spatiu; monitorizarea elementelor din sistem si a utilizatorilor si multe altele.

 

Nu ne place sa fim impinsi de la spate. In momentul in care ne apucam de o lucare, o realizam ca la carte, pentru a nu fi nevoie sa ne reintoarcem pentru a face modificari”, a spus Dan Barbuleanu, conducatorul firmei.

 

  • Well Done Construct – Cu o bogata experienta in domeniul constructiile civile si rezidentiale, in prezent firma a reusit sa se impuna ca un reper de neconstestat la capitolul amenajari interioare si exterioare, oferind o gama variata de servicii care, prin modul de implementare, reusesc sa satisfaca si cele mai mari cerinte.

”Respectul clientilor, prioritatea numarul 1.”

Pentru mai multe detalii despre expozantii de la Targul “Casa de Vis” – Expo 2017 visiteaza site-ul evenimentului  Targ “Casa de Vis” !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *