Volei feminin: CS Volei Alba-Blaj și-a încheiat aventura europeană din sezonul 2016-2017

Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu a fost marți seara gazda ultimului meci al Grupei B a Ligii Campionilor pentru Campioana României la volei feminin, CS Volei Alba-Blaj.

Echipa din România a primit vizita Campioanei Rusiei, Dinamo Moscow, partidă ce s-a încheiat în favoarea rusoaicelor la capătul a 4 seturi. Cei prezenți în Sala din Sibiu au avut parte de un meci foarte competitiv, cu o echipa românească care a oscilat între perioade foarte bune cum a fost setul 2 pe care l-au și câștigat, dar și momente mai slabe, setul 3, pierdut la -16.

CS Volei Alba – Blaj – Dinamo Moscow 1-3(21-25,25-23,16-25,22-25)

Cea mai bună jucătoare a meciului de la Sibiu a fost jucătoarea echipei din Rusia ,Goncharova Nataliya, care a încheiat partida cu 25(12) puncte, în timp ce pentru Volei Alba-Blaj Markevich Tatsiana a reușit 17(6) puncte, urmată de Ninkovic Nadja cu 15(6) puncte, aceleași jucătoare ale echipei din România reușind și 17, respectiv 12 atacuri. Lazic Rebecka a  încheiat partida cu 6 ași, urmată de Antonijevic cu 2 ași și Salaoru cu 1 as.  Tot în tabăra României jucătoarea Rodrigues DE Almeida Samara a avut un procentaj de 50% la intercepție, urmată de Markevich cu 49% și Lazic 25%. La capitolul blocaj Ninkovic a reușit 3 blocaje, iar Antonijevic  2.

La finalul celor 6 etape ale Grupei B de calificare CS Volei Alba Blaj încheie competiția pe locul 4 cu 3 puncte, în timp ce adversara de azi Dinamo Moscow se califică în Play Off de pe prima poziție, unde a acumulat 15 puncte. În cadrul Grupei B se va mai desfășura partida dintre Volero Zurich, calificată deja în faza următoare a competiției,  și Dinamo Krasnodar.

 

Sursă poză: www.cev.lu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *