Volei feminin: Pentru al doilea an consecutiv CSV Craiova organizează la Craiova un turneu semifinal din Divizia Minivolei feminin

Dacă ieri vorbeam despre CSV Craiova, echipa de speranțe, care a reușit să obțină de la Federație dreptul de a organiza la Craiova unul dintre cele 4 Turnee Semifinale ale Diviziei Speranțe Feminin, iată ca astăzi vorbim tot despre CSV, dar de această dată de echipa de minivolei feminin.

Și astăzi este vorba tot despre Semifinale, dar în Divizia Minivolei, și ne bucurăm să anunțăm că pentru al doilea an consecutiv  o echipă înființată de puțin timp, privată, reușeste să aducă în orașul nostru un Turneu Semifinal într-o competiție organizată de Federația Română de Volei.

Așadar, timp de 2 weekend-uri, la Craiova, în martie, CSV Craiova este gazdă pentru echipele care doresc să acceadă în Turneele Finale ale Diviziiilor Minivolei și Speranțe.

Și de data aceasta, așa cum s-a întâmplat la toate competițiile organizate de Școala Craioveană de Volei, Colegiul Național ”Stefan Odobleja” din Craiova va pune la dispoziție cele 2 săli de sport aflate în incinta instituției pentru ca cele 2 competiții să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Seria a V-a a Turneului Semifinal din  Divizia Minivolei ale cărei partide se vor disputa în Sala de Sport a Colegiului Național ”Ștefan Odobleja”  din Craiova le va avea ca și adversare pe: CSV Craiova(gazda), CSS Călărași, CSS Caransebeș și ACS Extrem Pitești. Din grupă se califică în etapa finală doar echipa de pe primul loc.

CSV Craiova s-a calificat în Semifinale de pe prima poziție a Seriei  E, unde a acumulat 32 de puncte, obținute în urma a 10 victorii și 2 înfrângeri.

În sezonul 2016-2017 se vor juca 8 Turnee Semifinale la categoria minivolei, iar pentru un loc în finală se vor lupta 32 de echipe după cum urmează:

Prima echipă din Serie este organizatoarea turneului.    

Seria I-a: ACS Penicilina Iași, LPS CSM Focșani, ACS Sport Plus Brăila, CSS Târnăveni

Seria a II-a: CSS Bacău, CSS Botoșani, LPS Piatra Neamț, CSS Tulcea

Seria a III-a: ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov, ACS Axiopolis Sport Cernavodă, CSS Alexandria, CSM A București

Seria a IV-a: CS Dinamo București, CS Tandem Team București, CSM B București, CTF Mihai I București

Seria a V-a: CSV Craiova, CSS Călărași, CSS Caransebeș, ACS Extrem Pitești

Seria a VI-a: CSS Lugoj, CSS 6 Stei, CSS Bega  Timișoara, CS Șoimii Lipova

Seria a VII-a: CSS Sibiu, CSS Turda, CS Dacia Mioveni 2012, CSS Târgoviște

Seria a VIII-a: CS Power Volleyball CSM Baia Mare, CSS Blaj, ACS Arany Salonta, CSS 2 CNE CSM Baia Mare.

Se califică pentru faza finală, echipele clasate pe primul loc din fiecare serie semifinala.

 

Mult succes le urăm tuturor!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *