Volei masculin: Campioana Românei, SCM U Craiova, în fața ultimei partide din Grupa D a Ligii Campionilor

Miercuri, 1 martie, cu începere de la ora 21:00(ora României) în Sala Energia Belchatow din Polonia echipa Campioană a României, SCM U Craiova, va disputa ultima partidă a Grupei D de calificare din cadrul Ligii Campionilor la volei masculin.

Echipa din Craiova va întâlnii PGE Skra BELCHATOW într-un meci ce se anunță de mare luptă, cele 2 echipe având fiecare șansa ca în urma unui rezultat pozitiv, pentru alb-albaștri chiar și 2 seturi obținute, să se califice în Final 12 al Champions League.

Puternica formație poloneză BELCHATOW va juca cu mult mai multă implicare în acest meci, după ce în prima partidă din tur, de la Craiova, a pierdut cu scorul de 1-3, în fața unei echipe, Craiova, care este la prima participare în cea mai importantă competiție Europeană.

Scorul partidei tur: SCM U Craiova – PGE Skra BELCHATÓW 3-1(30-28,25-23,19-25,25-22)

După 5 etape în Liga Campionilor, 2 victorii și meciuri care au încântat pe toți iubitorii voleiului din România și nu numai, SCM U Craiova se poziționează pe locul 2 în Grupa D, iar o calificare în faza următoare a competiției ar aduce un plus de valoare voleiului românesc.

Clasamentul Grupei D se prezintă astfel:

  1. Azimut Modena – 14 puncte
  2. SCM U Craiova -7 puncte
  3. PGE Skra Belchatow – 6 puncte
  4. ACH Volley Ljubljana – 3 puncte

 

Meciul dintre PGE Skra Belchatow și SCM U Craiova va fi transmis în direct la Digi Sport 4.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *