Volei masculin: Craiova – Galați, sâmbătă în Polivalenta din Craiova

Campioana României la volei masculin, SCM U Craiova, începe de sâmbătă 18 martie ultima parte a campionatului de volei  în Divizia A1, fază  în care oltenii vor juca 10 partide, tur-retur, cu cele mai bune 5 echipe din primul eșalon voleibalistic.

Alb-albaștri vor începe un adevărat maraton de meciuri, partidele urmând să se dispute din 3 în 3 zile, dar cel mai mare avantaj este acela că toate partidele de acasă vor avea loc  în weekend, spectatorii putând astfel să fie alături de voleibaliștii de la SCM.

Primii care le calcă terenul jucătorilor de la Craiova în căutarea punctelor sunt voleibaliștii de la CS Arcada Galați, și așa cum afirmă și ridicătorul oltenilor, Cristian Bartha, ”din acest moment fiecare partidă va fi ca o finală”, iar fiecare punct câștigat va aduce fiecare echipă mai aproape de titlu.

Partida dintre SCM U Craiova și CS Arcada Galați se va disputa sâmbătă, 18 martie, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova, în tribune fiind așteptați câți mai mulți suporteri care să îi ajute pe alb-albaștri să se impună, iar voleibaliștii promit că vor face tot posibilul ca la finalul partidei cei prezenți să se bucure alături de ei.

Înaintea primului meci din Faza a II-a a Diviziei A1 jucătorii și antrenorii de la SCM U Craiova se arată încrezători în șansele lor.

Laurenţiu Lică, jucător S.C.M. Craiova:Acest sistem de desfăşurare dă mai multă culoare campionatului. Vom deschide play-off-ul cu un meci greu, cu Arcada Galaţi, care vine un pic rănită după ultima evoluţie de la Craiova şi cu siguranţă îşi va lua toate măsurile pentru acest meci. O victorie a noastră i-ar îndepărta pe gălăţeni de obiectivul lor, şi fac apel la echipă şi la suporteri să conştientizeze că această partidă este foarte importantă. ”

Cristian Bartha, jucător S.C.M. Craiova: “Din acest moment fiecare partidă va fi ca o finală. Primul joc va fi sâmbătă, de la ora 18:00, cu Arcada Galaţi. Sper să nu avem jucători accidentaţi, iar sâmbătă să trecem peste oboseala acumulată şi să ne impunem.”

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova: „Este o luptă la baionetă pentru câştigarea campionatului, toate echipele având şanse egale să câştige. Arcada Galaţi a investit foarte mult în acest sezon şi îşi doreşte foarte mult titlul. Ei vor veni la Craiova să lupte la sacrificiu pentru a se impune. Noi nu am ratat nimic pe teren propriu până acum şi sunt convins că băieţii se vor mobiliza să facem un meci bun şi, evident, şi un rezultat bun.”

 

Intrarea la meciul de sâmbătă se face pe bază de bilet a cărui valoare este de 5 lei, în timp ce pentru copiii până la 14 ani intrarea este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *