Volei masculin: Craiova – Steaua, e timpul revanșei pentru olteni

Duminică 5 februarie, de la ora 12:00, craiovenii sunt așteptați la un nou spectacol voleibalistic în Sala Polivalentă din Craiova acolo unde SCM U Craiova va primi vizita formației CSA Steaua București, în cadrul unei partide ce contează pentru etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei masculin.

Oltenii sunt pregătiți să își ia revanșa după ce în meciul tur au pierdut pe terenul steliștilor la scorul de 1-3, iar pentru asta contează și pe sprijinul publicului care este așteptat la sală în număr cât mai mare.

Înaintea acestei partide SCM U Craiova ocupă poziția a 5-a cu 32 de puncte, în timp ce adversarii roș-albaștri ocupă poziția secundă în  clasament cu 39 de puncte.

 

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

“În partidele următoare avem şansa să ne luăm revanşa faţă de echipele la care am pierdut în tur, cu Steaua, Galaţi şi Ploieşti. Toţi ne gândim să facem un joc bun duminică. Avem potenţial, avem capacitatea să reuşim acest lucru şi vizăm cele trei puncte. Suntem conştienţi de dificultatea partidei, Steaua fiind o echipă renăscută din cenuşă.”

Andrei GEORGESCU, jucător S.C.M. Craiova:

“Vom avea un meci foarte greu cu Steaua şi aşteptăm toţi suporterii să vină să ne susţină. Vrem să câştigăm toate cele trei puncte, să recuperăm punctele pierdute la ei în tur.”

 

Intrarea la partidă se face pe bază de bilet a cărui valoare este de 5 lei, iar pentru copiii până la 14 ani intrarea este liberă. Partida este transmisă în direct la Digi Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *