Volei masculin: Dănuț Pascu după meciul cu Steaua: ” Publicul a făcut o atmosferă senzațională, ca pentru Campioni”

Duminică, la prânz,  Sala Polivalentă din Craiova a răsunat de încurajările  suporterilor veniți să fie alături de  echipa Campioană, SCM U Craiova, în confruntarea cu CSA Steaua București.

Cu dorința revanșei în gând după ce au pierdut meciul tur de la București, oltenii s-au impus în minimum de seturi în fața adversarilor roș-albaștri  și  și-au trecut în cont 3 puncte extrem de necesare, astfel  că după 16 etape SCM U Craiova a contabilizat 35 de puncte în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin.

SCM U Craiova – CSA Steaua București 3-0(25-23,25-20,25-20)

Dănuț Pascu, antrenor SCM U Craiova: ” A doua revanșă din seria lungă pe care o avem de făcut în această perioadă. Trebui să vă spun că am jucat la rezultat, dar pe lângă lucru acesta au fost faze de mare spectacol în sală. A fost un meci frumos care am simțit și publicul că la trăit din plin, lucru care mă bucură, deoarece ma reușit să și câștigăm 3-0, să jucăm și foarte frumos, spectaculos. Felicit încă o dată publicul care a venit în număr destul de mare și a făcut o atmosferă senzațională, ca pentru Campioni. ”

Laurențiu Lică: ” Încercăm să ne ținem de promisiune. Am promis că vom încerca să reparăm ce am pierdut în tur, deocamdată Zalău și Steaua sunt bifate, trebuie neapărat să ajungem mai sus, înaintea play-off-ului să fim pe un loc din care să ne putem lupta pentru campionat din nou. Publicul a văzut că voleiul este un meci spectaculos și au venit și ne-au susținut mai ales pentru că jucam împotriva Stelei. Ora a fost nepotrivită dar cu siguranță ne-au ajutat foarte mult.”

Pentru SCM U Craiova urmează partida retur din cadrul Cupei României ce va avea loc miercuri, 8 ianuarie, la Galați. Meciul se va disputa începând cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct la Digi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *