Volei masculin: SCM U Craiova a încheiat sezonul regulat în Divizia A1 pe podium

Sâmbătă, 11 martie, echipa de volei masculin SCM U Craiova a disputat ultima partidă din cadrul sezonului regulat la volei masculin din Divizia A1, și cum altfel decât cu obținerea unei victorii de 3 puncte, de data aceasta împotriva formației CS Unirea Dej.

C.S. UNIREA DEJ – S.C.M. „U” CRAIOVA 1-3 (20-25, 25-22, 13-25, 19-25)

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:„A fost un meci dificil, dar băieţii s-au comportat foarte bine şi am reuşit să obţinem toate cele trei puncte. Felicit jucătorii pentru parcursul din acest retur de campionat, unde am reuşit să câştigăm toate partidele. Din păcate, s-a acumulat şi oboseala după toate meciurile disputate şi acest lucru s-a reflectat şi prin faptul că am pierdut câte un set atât la Bacău, cât şi la Dej. Urmează cea mai dificilă parte a campionatului, unde vom întâlni cele mai bune echipe din Divizia A 1. Primul joc va fi acasă, cu Arcada Galaţi, cel mai probabil sâmbătă.”

După 22 de etape din care 18 meciuri  au fost încheiate cu victorii, după un retur de campionat fără înfrângere, echipa din Craiova reușind să își ia toate revanșele din turul campionatului, SCM U Craiova intră în Faza a II-a a competiției cu 52 de puncte și poziția a 3-a în Divizia A1, la un singur punct în spatele echipelor de pe pozițiile 1 și 2, CSA Steaua București și ACS Volei Municipal Zalău.

Pentru echipa alb-albastră urmează o perioadă foarte dificilă, în care fiecare meci poate fi considerat o Finală, SCM-ul urmând să joace împotriva următoarelor 5 formații: CSA Steaua București, ACS Volei Municipal Zalău, CS Arcada Galați, LMV Tricolorul Ploiești și CSM București.

Etapa a II-a în Divizia A1 începe pentru olteni pe teren propriu, la Craiova urmând să sosească CS Aracada Galați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *